Opinii

Euro Team Gb Spedition angajează! Poți fi chiar tu cel/cea care câștigă mii de euro lunar

Euro Team Gb Spedition angajează oameni cu experiență sau fără experiență pentru departamentul său de vânzări. Pentru că ne-am propus ca în fiecare an să dublăm cifra de afaceri suntem în continuă expansiune. Ne-am propus ca în câțiva ani să ajungem cea mai mare casă de expediții din România, iar pentru a atinge acest obiectiv angajez oameni care vor să se dezvolte atât de plan personal, dar și profesional. 

Fiecare om are potențialul de a fi valoros, dacă se forțează să iasă din zona de confort. Și stiu că, pe cat de greu este de realizat acest lucru pe atât de profitabil va fi. Vei lucra cu colegi care te vor aprecia, dar vei lucra și cu micii transportatori, sau cei mari.

Euro Team Gb Spedition angajează! Câteva cuvinte despre oamenii cu care vei lucra

Ca firmă nu pot să crești dacă nu ai o echipă competentă, iar în momentul de față, pot să spun că avem o echipă excelentă, de oameni extraordinari. Zi de zi, aceștia se implică cu toată puterea lor să obțină rezultate și să aducem o valoare adăugată în piața de transporturi.

Sunt foarte încântat de ei, după întâlnirea trimestrială, după discuțiile pe care le-am avut.

Pot să spun că mă simt un antreprenor împlinit, în sensul că am oameni care sunt competenți și responsabili, cum nu prea se povestește în antreprenoriat. 

Mi se pare interesant să văd oameni care își asumă responsabilitatea și, efectiv, nu așteaptă să le spun eu să facă anumite lucruri legate de companie.

După ce am venit de la întâlnirea trimestrială și au luat rolurile în primire. Pot să spun că am oameni care își fac singuri treaba ei fără niciun fel de problemă.

Este un sentiment extraordinar să știi că ai afacerea oarecum descentralizată, adică să nu mai țină totul de tine, ca antreprenor, ca manager sau lider de companie. Dacă ar depinde 100% de tine ca antreprenor, iar tu va trebui să dai indicații peste tot, ar fi o catastrofă.

Cea mai mare provocare pe care poți o ai într-un business este să îți construiești echipă de management prima dată. Dar, trebuie să menționez că sunt importanți absolut toți oamenii dintre o companie.

Fiecare om din companie este important

Sunt unii oameni care cresc în companie mai repede decât alții. Am oameni care vin de la zero, am oameni care vin deja pregătiți, adică experți în domeniile lor. Dar cu toate acestea, cel mai interesant lucru este că am ajuns la nivelul la care nu mai construiesc singur afacerea Euro Team Gb Spedition. O construiesc oamenii. Eu sunt cel cu viziunea și mă implic activ în rolul pe care îl am.

Am ajuns pentru prima dată în 2021 responsabil pentru rolul pe care îl am, cel de CEO al companiei și  și mă ocup exact cu  chestiunile pe care vreau să le obțin ca și parteneriate strategice sau alte tipuri de contracte pe care vreau să le atrag în cadrul Euro Team Gb Spedition.

În aceste condiții oamenii fac toată treaba operațională, de la A la Z, fără să mai fie nevoie de mine prea mult în companie.

În momentul de față, compania este dependentă de mine mai mult moral decât operațional. Să fiu sincer, nu cred că este o operațiune care să fie critică și să necesite prezența mea în companie. Evident știu tot ce se întâmplă pentru că este pasiunea mea Euro Team Gb Spedition, adică o fac din pasiune, nu din obligație și atunci mă implic și discut zilnic cu oamenii.